Managed hosting door True

CES: Microsoft zet nu ook koffie

 

Verrassing op de Consumer Electronics Show in Las Vegas: Microsoft wordt nu ook koffieboer.

Dat Microsoft met Windows niet alleen naar de pc, maar steeds meer naar andere aspecten van het dagelijks leven wil trekken is een evolutie die al even aan de gang is. Maar een koffiezetmachine: dat komt toch als een verrassing.

Op de pas afgelopen CES-beurs in Las Vegas - het ideale decor voor het gadgetwalhalla van het jaar - stelde Microsoft een prototype voor van een koffiezetter die uitgerust is met een versie van het Windows-besturingssysteem: het resultaat van een samenwerking met de start-up Fugoo. Het nieuwe platform zal gebruikt worden om alledaagse huishoudtoestellen om te vormen tot intelligentere apparaten die het label 'neo-diginet' opgespeld krijgen.

De koffiezetter bijvoorbeeld kan via de ingebouwde internetverbinding ook data ophalen en je meer informatie geven over de koffiebonen die je net gekocht hebt en hoe fijn je ze het best maalt. Zo zou het toestel ook de laatste weersvoorspellingen of verkeersinformatie kunnen ophalen, terwijl het 'op de achtergrond' een bakje troost produceert.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2834066). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.