Managed hosting door True

SAP beloont vijf partners

 

SAP Nederland heeft vijf partners beloond met een SAP Partner Award. Dit jaar was er voor het eerst een award voor de Beste Business Process Outsourcing Partner. ADP sleepte hem in de wacht.

SAP reikt ieder jaar prijzen uit in de categorieën: ‘Partner met Hoogste Klanttevredenheid', ‘Beste Teaming Partner', ‘Best Gecertificeerde Partner' en ‘Meest Innovatieve Partner'. Aan deze rij werd dit jaar voor het eerst de award voor ‘Beste Business Process Outsourcing Partner' toegevoegd.

ADP won de award voor ‘Business Process Outsourcing'. Het bedrijf werd beloond voor een solide strategie en de mooie successen die het bedrijf in 2008 boekte met haar GlobalView platform.

De award voor ‘Hoogste Klanttevredenheid' ging voor het tweede jaar op rij naar Perfect for People en Accenture prolongeerde de titel ‘Beste Teaming Partner'. De overige awards werden uitgereikt aan Capgemini (Meest Innovatieve Partner) en Ordina (Best Gecertificeerde Partner).

"Zoals ieder jaar zijn we trots dat we onze meest succesvolle partners kunnen belonen. Dat we dit jaar twee partners voor de tweede keer op rij kunnen feliciteren, maakt het zeker speciaal," zegt Jeroen van den Eerenbeemt, director alliances van SAP Nederland. "De intensieve samenwerking met onze partners is een onlosmakelijk onderdeel van de strategie van SAP. Mede op basis van hun kennis en expertise kunnen zij het verschil maken bij onze klanten. We feliciteren de winnaars, hoewel de verschillen met de concurrentie dit jaar klein waren."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2817306). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.