Managed hosting door True

Central Point Logan sluit op podium af (video)

 

De rijders in de Central Point Logan hebben het endurance seizoen succesvol afgesloten. Op het circuit van Zandvoort reden zij in een slopende 8-uurs race naar een derde plaats op het podium.

Als rookies zijn Hooft (NL), Koper (NL) en Maginelle (BE) dit jaar in de Endurance Cup gestart. De coureurs in de Central Point Logan hebben op zondag 19 oktober echter laten zien dat zij nieuwkomers af zijn. In de laatste race van het seizoen reden zij met gemak naar de derde plaats. Een prestatie die zij overigens al eerder in het seizoen leverde op het circuit van Zolder.

Koper stuurde de auto tijdens de start vanaf de laatste start positie naar de vierde plaats. Ook de snelste tijd (2.22) werd in het begin van de race neergezet door Koper. Hooft en Maginelle hielden de auto in de uren in de stints daarna zorgvuldig op de baan en reden zeer constante rondetijden. Door een combinatie van snelle wissels, slimme tankbeurten en uiteindelijk het uitvallen van cup winnaar team Erbi leverde deze tactiek een derde plaats op.

De race leverde helaas ook het laatste akkefietje op. Bij het insturen van de Hugenholtzbocht kwam Koper in aanraking met team Young Guns. Koper spinde en kwam achterstevoren in de bocht terecht. Het gevolg was een flinke deuk, maar beide auto's konden direct doorrijden.

Via de YouTube pagina van Central Point is het mogelijk om een half uur mee te rijden met Central Point oprichter en mede-eigenaar Sebastiaan Hooft.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2743821). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Reacties

Erg leuke en betaalbare raceklasse!

Gefeliciteerd team Central Point / Sebastiaan Hooft, op naar meer podiumplaatsen.

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.