Managed hosting door True

ECOserver genomineerd voor Innovation Award

 

ECOserver is een van de zes genomineerden voor de Digikring Innovation Award. De energiebesparende servers van het bedrijf dingen mee naar de prijs in de categorie ICT-neutraal.

Amsterdam wil de CO2 uitstoot in 2025 met 40 procent verlaagd hebben ten opzichte van 1990. Innovatie in de ICT sector kan een flinke bijdrage leveren in het realiseren van deze ambitieuze klimaatdoelstelling. Met behulp van ICT kan een enorme energiebesparing en CO2 reductie worden gerealiseerd. Vandaar ICT & CO2 als thema van de Innovation Award. 

Op 16 oktober 2008 reikt Digikring Groot Amsterdam voor de tweede keer de Innovation Award uit. Innovatieve bedrijven uit het hele land werden opgeroepen een bijdrage in te zenden. Uit de 24 inzendingen zijn zes genomineerden geselecteerd.

Jack Hamelink, distribution manager Nederland ECOserver, is zeer vereerd met de nominatie. "We hebben het ECOserver-concept vorig jaar geïntroduceerd voor de beveiligingsbranche. Inmiddels hebben we een speciale, ruimtebesparende versie voor hostingbedrijven ontwikkeld. Onze servers gebruiken tot 70 procent minder energie dan een standaard server. Onder meer doordat we voor de koeling gebruikmaken van de natuurlijk luchtcirculatie."

Digikring organiseert de verkiezing samen met het Klimaatbureau Amsterdam, Nextstage, Sara en AIM.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2727084). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.