Managed hosting door True

Central Point Logan gekreukeld over finish

 

Na zes schadevrije races kwam de Central Point Logan voor het eerst gekreukeld over de finish.

Tijdens de zes uur durende Endurance Cup op Assen kwam de regen met bakken uit de lucht. Na zes schadevrije races is de auto helaas voor het eerst gekreukeld de finish over gekomen. Was het eerst Maginelle (BE) die de achterkant en later de zijkant verkreukelde. Sebastiaan Hooft (NL) schoof in zijn laatste stint aan het einde van Ramshoek met de voorkant de vangrail in. De auto moest helaas de pitbox in worden gesleept. Met veel creativiteit en Duct tape is de auto weer razendsnel de baan opgekregen. Het oponthoudt zette het team helaas wel terug op de zevende plaats. Ondanks de regen en gehavende auto werden er toch snelle tijden gereden. Koper (NL), Maginelle en Hooft reden constant rond de 2.41, met een uitschieter van 2.38 voor Hooft.

De race op Assen was de een na laatste van seizoen 2008. Op zondag 19 oktober zal de finalerace worden gereden. Deze laatste race van het seizoen duurt maar liefst 8 uur en zal worden gereden op Circuit Zandvoort. Het bezoeken van de Endurance Cup is gratis en er zijn geen toegangskaarten benodigd. Bezoekers hebben in toegang tot het gehele circuit, alle paddocks en tribunes en zelfs tot de pitstraat en pitboxen van de teams. De redactie van CRN zal verslag uitbrengen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2723680). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Reacties

Leuk om naar toe te gaan!

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.