Managed hosting door True

EC keurt overname EDS door HP goed

 

De Europese Commissie keurt de overname van EDS door HP goed. De commissie ziet geen negatieve gevolgen voor de concurrentie. Nu hoeven alleen nog de aandeelhouders van EDS te stemmen over het bod. Als zij ook goedkeuring geeft wordt HP de grootste hardware- en dienstenleverancier na IBM.

De Europese Commissie heeft groen licht gegeven voor de overname van dienstverlener EDS door HP. Volgens de Commissie heeft de samenvoeging van de twee bedrijven geen negatieve gevolgen voor de concurrentie. "HP en EDS zijn niet elkaars meest belangrijke concurrenten in de markt waar ze actief zijn", aldus de Europese Commissie in een persbericht.

Eerder gaf de Amerikaanse overheid toestemming voor de overname van EDS door HP. Ook de raden van bestuur gaven al goedkeuring. De enige die een overname nog kunnen afkeuren zijn de aandeelhouders. Donderdag 31 juli zullen de aandeelhouders van EDS stemmen over het bod van 25 dollar per aandeel.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2655731). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in
Vacatures bij EDS

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.