Managed hosting door True

'Getronics moet CAO-overleg hervatten'

 

De vakbonden hebben directeur Erik van der Meijden van Getronics PinkRoccade opgeroepen weer om tafel te gaan over de cao voor 2008. Medewerkers zijn ontevreden en hebben geen begrip voor de impasse.

Kaderleden van de vakbonden hebben ceo Erik van der Meijden van Getronics PinkRoccade opgeroepen het afgebroken cao-overleg te hervatten. Ze hebben daartoe een petitie aangeboden op het hoofdkantoor in Zoetermeer. De vakbondsleden vinden dat het een onverstandig besluit was het overleg af te breken en hopen dat de automatiseerder alsnog tot een marktconforme cao voor 2008 te komen. Volgens de kaderleden staat de medezeggenschapsraad van de onderneming achter de oproep.

Uit een enquête onder medewerkers van Getronics PinkRoccade blijkt 98 procent een goede collectieve arbeidsovereenkomst belangrijk te vinden. 92 procent is niet overtuigd dat bij het bedrijf ‘pas op de plaats' moet worden gemaakt. Bovendien vindt 90 procent de doorgevoerde loonsverhoging van gemiddeld 2 procent onvoldoende. Ongeveer 1500 medewerkers zouden de vragenlijst hebben ingestuurd. 

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2630747). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.