Managed hosting door True

Eerste nominaties Computable Awards bekend

 

De winnaars van de Computable Awards in 2007 in Hotel Krasnapolsky, Amsterdam

De genomineerden voor de Computable Award voor meest maatschappelijk verantwoorde onderneming in 2008 zijn bekend. Genomineerd zijn Informatica, Inter Access, Logica, Oracle en Yellowtail.

Specialist in data-integratie Informatica is genomineerd omdat het bedrijf steun verleent aan de actie Alpe D'HuZes. Dit is een actie waarbij fietsers, alleen of in een team, geld bijeen fietsen waarmee zij een bijdrage leveren aan de strijd tegen de gevolgen van kanker. Op één dag wordt minstens zes maal de legendarische Alpe d'Huez beklommen. In 2007 werd ruim één miljoen euro opgehaald. Doel voor 2008 is om meer dan drie miljoen euro bij elkaar te fietsen.

Dienstverlener Inter Access krijgt deze nominatie voor de ict-projecten van het bedrijf in Afrika. Sinds 2006 ondersteunt Inter Access belangeloos ict-projecten in West-Afrika, in samenwerking met het International Institute for Communication and Development (IICD). Senior consultants krijgen hierdoor de kans om in dit deel van de wereld een steentje bij te dragen aan de verdere ontwikkeling van een land. Projecten vonden plaats in Burkina Faso, Ghana en Uganda.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2563651). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.