Managed hosting door True

Tech Data partner event 2008 goed bezocht

 

Het partner event van Tech Data in Rijswijk, met als thema 'road 2 succes', is afgelopen donderdag 17 januari goed bezocht.

Er waren in de Evenementenhal Rijswijk ruim 2000 bezoekers. Voor de aanwezigen was er entertainment en voldoende eten en drank aanwezig.

Erwin Berkhuysen, country manager van Tech Data, spreekt van een groot succes. "We zijn de enige distributeur en organisatie die het grootste Nederlandse IT-channel evenement organiseert. Alle leveranciers hebben zich op een professionele wijze gepositioneerd. Met meer dan 2000 bezoekers is het een zeer geslaag evenement."

Standhouders, die vaak sportief waren ingericht, hadden diverse acties. Zo konden resellers zich opgeven als VMware partner en een HP iPAQ 514 winnen. Op de HP Server stand konden resellers een Shirt-by-hand laten opmeten. Die krijgen ze als ze genoeg HP storage oplossingen weten te verkopen. Novell probeerde meer SUSE Linux resellers aan te trekken en belonen met incentives rond het EK 2008.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2290962). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Reacties

Complimenten voor de organisatie. Zeker geslaagd! Mooie uitdaging voor andere evenementen om in de resterende 50 weken van het jaar de lat ook zo hoog te leggen. Ik ben benieuwd.

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.