Managed hosting door True

Sven Groot over de streep met Dupaco en Red Hat

 

Dupaco en Red Hat zijn vertegenwoordigd in de New York City Marathon.

De New York City Marathon, wereldwijd een van de grootste marathons op de weg, heeft ook een deelnemer uit de nederlandse channel. Dupaco en Red Hat zijn dit jaar sponsors van Sven Groot, Dupaco productmanager voor onder andere Red Hat. Op zondag 4 november finishte Sven in de New York City Marathon na 4 uur, 42 minuten en 15 seconden. Een sportief event waarvan deelname zich volgens Sven praktisch laat omschrijven: ‘Geweldig, indrukwekkend, auw!'

De organisatie New York City Marathon ontvangt jaarlijks zo'n 90.000 aanvragen voor deelname. Deelnemers genieten tijdens de route van 42,195 kilometer de aandacht van maar liefst 2 miljoen enthousiaste toeschouwers. Superpubliek, een bizar en gemêleerd gezelschap dat op zich al het lopen van de marathon waard is. Maar uitgeput finishen in Central Park dat is pas echt ‘het moment van je leven', aldus Sven.
.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2205963). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.