Managed hosting door True

Goed doel ontvangt opbrengst Actebis-veiling

 

Onlangs tijdens de 3D Dealer Info Dagen organiseerde Actebis een veiling. In totaal werd er meer dan vier-en-een-half duizend euro opgehaald voor de Giving Back Foundation.

Producten werden aangeboden door BenQ, Dicota, Eminent, Epson, Fujitsu Siemens, Kaspersky, Microsoft, MSI, Netgear, Toshiba en Transcend.

Veilingmeester Marcel van den Bosch zorgde ervoor dat de beschikbaar gestelde producten tegen goede prijzen weggingen. De veiling paste binnen het concept "Discover the Future met Actebis" waarbij bezoekers op de stand meer informatie kregen over toekomstige product- en marktontwikkelingen.

De cheque met de opbrengst is op 10 september overhandigd aan Jörgen Raymann en op 11 september aan Charles Ruffolo, beide ambassadeurs van de Giving Back Foundation.

Aswin Steenhof, general sales manager Actebis: "Wij zijn zeer tevreden met het bedrag wat we opgehaald hebben voor de Giving Back Foundation. Het is toch altijd maar weer afwachten hoe een nieuw concept uitpakt. We danken iedereen die hier aan heeft meegewerkt en dit mooie resultaat met ons heeft geboekt. Het gaf ons een goed gevoel om iets te doen voor onze medemens. "

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2128459). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.