Managed hosting door True

Nieuwe verzekering voor kleinere ict-bedrijven

 

ICT~Office introduceert in samenwerking met assurantiemakelaar Aon Nederland een standaard beroepsaansprakelijkheidsverzekering, speciaal voor mkb-bedrijven in de ict-branche.

Een verzekering die vaak heel moeilijk of niet te verkrijgen is voor kleinere ict-bedrijven. Deze verzekering vergroot het speelveld van mkb-bedrijven en kan het aantal faillissementen onder deze bedrijven verminderen.

Twee op de drie ict-bedrijven heeft geen beroepsaansprakelijkheidsverzekering. Dit brengt grote risico's met zich mee. Wanneer klant en ict-bedrijf bij problemen niet tot een oplossing komen, kan een forse aansprakelijkheidsclaim volgen. Deze claims lopen uiteen van duizenden tot miljoenen euro's en kunnen bij aansprakelijkheid leiden tot het faillissement van een mkb-bedrijf. Daarnaast eisen opdrachtgevers, vooral bij de overheid, steeds vaker een dergelijke verzekering van ict-bedrijven. De nieuwe verzekering zorgt er voor dat mkb-bedrijven nieuwe markten kunnen betreden.

Website www.ictverzekeringen.nl
De beroepsaansprakelijkheidsverzekering die vandaag op de markt komt, is speciaal ontwikkeld voor mkb-bedrijven in de ict-branche met een omzet tot 3 miljoen euro per jaar. Voor bedrijven met een hogere omzet moet een verzekering op maat worden gemaakt. Op www.ictverzekeringen.nl staat alle informatie over de verzekering, de voorwaarden en de premies. Bovendien kunnen bedrijven hier direct een verzekering afsluiten. Leden van ICT~Office krijgen een jaarlijkse korting op de premie.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2077698). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.