Managed hosting door True

Drukte bij ISP Kartcompetitie 2007

 

De ISP Kartcompetitie, dat afgelopen zaterdag 14 april in Coronel Kartracing in Huizen werd gehouden, heeft meer deelnemers aangetrokken dan in 2006.

Dit zegt organisator Dave Aaldering van Aaldering ICT. "We hadden 850 tot 900 deelnemers. Door het mooie weer gingen mensen aan het eind van de dag wel eerder naar huis. Er waren naast het racen tal van leuke attracties. Zo had Cisco twee Full Motion Racing-simulators beschikbaar gesteld. Verder hadden we de wereldkampioen bodypainting die modellen schilderde. Dataman had een stand waar een waarzegster de toekomst van de ICT voorspelde." Volgens Aaldering trekt het evenement steeds meer partijen aan die actief zijn in de ICT-vakhandel, zoals Acal, Comstor, Dimension Data en Compricon.

Chris Lauffer (midden op de foto) won de Dataman ISP Kartcompetitie 2007. Remold Krol (foto links) werd tweede en mile Hollink (foto rechts) werd derde.

De Dataman ISP Kartcompetitie is een jaarlijks terugkerend evenement voor de Internet Service Provider branche. Tijdens dit evenement komen collega's van verschillende Internet Service Providers en relevante toeleveranciers persoonlijk met elkaar in contact en ontmoeten ze nieuwe collega's. De verscheidene activiteiten en het overkoepelende social event zorgen voor een actieve en informele sfeer, waarin het leuk en gemakkelijk is om elkaar beter te leren kennen.

http://2007.isp-kartcompetitie.nl

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1944941). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.