Managed hosting door True

Pokeractie Business Unit Components Ingram Micro

 

Ingram Micro Nederland, distributeur van technologieproducten en -diensten, is gestart met een pokeractie voor resellers.

Deze resellers kunnen door producten van leveranciers te kopen ‘chips' verdienen. De reseller krijgt standaard 1 chip per aangekocht artikel. Daarnaast kunnen er extra chips verdiend worden door in bepaalde combinaties in te kopen. De gespaarde chips geven recht op ‘poker wannahaves'. Deelnemers kunnen zich bovendien kwalificeren voor deelname aan het Ingram Micro Components Pokertoernooi. Dit vindt plaats in Holland Casino in Utrecht. De actie is volgens de distributeur enorm succesvol; een groot aantal resellers is enthousiast ‘aan het pokeren' geslagen.

Met de actie, die uitgaat van de Business Unit Components, speelt Ingram Micro in op de grote populariteit die het pokeren op dit moment geniet. Leveranciers waarbij ‘chips' kunnen worden gespaard zijn AMD, Asus, Club 3D, Hitachi, Iomega, Intel, Kingston, Lite-On, Microsoft OEM software, Microsoft OEM hardware, Plextor, Samsung HDD/ODD, Seagate, V7, Western Digital en XFX. De actie loopt nog tot 30 april 2007. Kijk voor informatie over de actie rechtstreeks op www.ingrampoker.webcentives.nl

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1920273). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.