Managed hosting door True

All2Mation distribueert Hercules en Thrustmaster

 

Hercules/Thrustmaster heeft een overeenkomst getekend met All2Mation voor de distributie van de Hercules multimedia- en Thrustmaster gamingproducten op de Nederlandse markt.

“Hercules/Thrustmaster was al geruime tijd op zoek naar een distributiepunt voor de Nederlandse markt met een sterke focus op de computerspeciaalzaak”, verklaart Olivier de Coster, salesmanager Nederland van Hercules/Thrustmaster. “Met de komst van All2Mation, was de keuze gemakkelijk. Ze hebben in het verleden al veel ervaring opgedaan met onze producten en we verwachten dus een goede samenwerking. De proactiviteit en het enthousiasme van All2Mation is een reële toegevoegde waarde voor de groei van Hercules en Thrustmaster in Nederland.”

“We zijn erg blij met de toevoeging van de Hercules- en Thrustmaster-producten aan ons assortiment”, zegt Arn de Groot, purchase manager bij All2Mation. “Belangrijk voor de dealer is de retail-uitstraling van deze producten en het onderscheidende vermogen van deze merken. Sinds het begin van onze samenwerking met Hercules/Thrustmaster, hebben we hun professionalisme en de kwaliteit van de producten kunnen appreciëren. Het opnemen van Hercules en Thrustmaster in ons productenaanbod zal ons helpen bij het behalen van de vooropgestelde positionering van All2Mation in Nederland.”

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1722837). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.