Managed hosting door True

Newtel Essence partner van CIC

 

Newtel Essence is door CIC, aanbieder van software oplossingen voor verificatie van elektronische handtekeningen, geselecteerd als integratie- en resellingpartner voor de Benelux.

Newtel Essence, aanbieder van klant contact management oplossingen, zal de CIC producten integreren in haar CRM en Customer Call Center management oplossingen, die het bedrijf aanbiedt aan middelgrote en grote organisaties. ’Met de recente bekrachtiging van de Nederlandse wet inzake het gebruik van elektronische handtekeningen, was het noodzakelijk dat Newtel Essence in zee ging met een betrouwbare partner om deze technologie aan onze klanten te kunnen aanbieden’, zegt Richard Fransen, managing designer bij Newtel Essence. ’CIC gaat door met het aanstellen van zorgvuldig gekozen reselling, distributie en integratie partners, vooral in die landen waar het gebruik van elektronische handtekeningen wettelijk bekrachtigd is’, verklaart Andy Green, vice president Worldwide Channel Sales voor CIC.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1601). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.