Managed hosting door True

Cisco lanceert 0%-financiering voor MKB-partners

 

Cisco heeft zojuist op zijn Partner Summit 2006 in het Amerikaanse San Diego een 0%-financiering voor enkele Europese MKB-partners aangekondigd. Dit nieuwe leaseprogramma maakt het voor resellers mogelijk om zonder rente voor een bepaalde periode Cisco-producten te kunnen verkopen.

Het nieuwe Cisco Easy Lease-programma wordt vooralsnog alleen ingevoerd voor partners uit Nederland, Groot-Brittannië, Duitsland, Frankrijk, Italië en Spanje. De 0%-financiering kan vanaf juni worden aangevraagd bij een minimale ordergrootte van 1000 euro. Het leasingcontract wordt afgesloten voor een periode van 36 maanden en de enige voorwaarden die Cisco Systems Capital, een dochteronderneming van Cisco die over de leasecontracten gaat, stelt, is dat minimaal 70 procent van de totaaloplossing uit Cisco-hardware, -software of -services moet bestaan.

Neil Crockett, area director Cisco Capital: ‘Nadat we goed naar de partner- en klantbehoefte hebben geluisterd, hebben we deze 0%-financiering geïntroduceerd en deze speciaal uitgerust met opties die bij de klant de geldstroom op gang houden en ervoor zorgt dat de competenties toenemen. De regeling zorgt ervoor dat het MKB de financiële flexibiliteit krijgt om te profiteren van de technologieën waar het succes van hun business in deze tijd vanaf hangt. Bedrijven kunnen nu een eenvoudig en kosteneffectief plan voor de toekomst ontwikkelen.’

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1187496). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.