Managed hosting door True

McDOS-resellers leven als sjeik in Dubai

 

Resellers van McDOS die eind 2005 meededen aan een incentive-actie van Logitech hebben twee dagen de sjeik uitgehangen in Dubai.

In de laatste maanden van 2005 heeft McDOS met Logitech een incentive-actie georganiseerd: 'Droom weg met Logitech...naar Dubai'. De resellers van McDOS konden sparen voor een trip naar het miljonairsparadijs Dubai.

Rijkelui
Op donderdag 12 januari j.l. werd voor deze groep resellers het leven als een miljonair voor enkele dagen werkelijkheid. Een delegatie van dealers, medewerkers van Logitech en McDOS vloog vanaf Amsterdam naar Dubai. Daar werd genoten van zon, zee en bijzonder eten. En er waren activiteiten als kameelrijden, zandskiën en met buggy’s de woestijn onveilig maken. 's Avonds vond er midden in de woestijn een programma plaats waarbij de groep gekleed in de stijl van het land (zie foto) genoot van een diner met entertainment.

Zandstorm
Dat de weergoden zelfs niet door 'miljonairs' omgekocht kunnen worden bleek de volgende dag. Een zandstorm maakte het onmogelijk om met een luxe schip uit te varen. Als alternatief toog men naar een wintersporthal om te skieën.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1108339). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.