Managed hosting door True

Belkin benoemt nieuwe algemeen directeur Nederland

 

Met ingang van november 2005 staat de Nederlandse vestiging van Belkin onder nieuwe leiding. De Amerikaan Jeff Hansen is tot algemeen directeur benoemd.

Hansen, die deze taak overneemt van Rohit Nand, zal verantwoordelijk zijn voor het totale productmanagement, de marketingcommunicatie en verkoopondersteuning voor Europa, het Midden-Oosten en Afrika. Hij zal zich niet alleen met de dagelijkse leiding van Belkin BV, de op een na grootste Belkin-vestiging van Europa, gaan bezighouden maar ook met de versterking van de rol van het productmanagement, de verbetering van de proces- en aanvoerkanalen, het in kaart brengen van nieuwe markten en verkoopkanalen en de verhoging van de zichtbaarheid van Belkin in de media- en eindgebruikersmarkten.

Sean Williams, vice-president van Belkin Europe: ‘Jeff Hansen komt naar Belkin met een indrukwekkende staat van dienst. Als vroegere senior vice-president van de merchandisingtak van direct-marketeer en internetretailer Zones.com, bekleedde Hansen eerder vergelijkbare posities bij e-commerce- en IT-ondernemingen als Optisel, Value America, MicroAge en Pinacor en wij kijken dan ook met vertrouwen uit naar zijn stijl van aansturing van ons productmanagement, de marketing en marketingcommunicatie en de structurering van de verkoopondersteuning in Europa.’

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/963551). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.