Managed hosting door True

Check Point benoemt nieuwe channel manager Nederland

 

Check Point Software Technologies, leverancier van internetbeveiliging, heeft per 1 november 2005 Vincent van Kooten aangesteld voor het beheer van de channel partners en service providers in Nederland.

Van Kooten brengt in zijn nieuwe functie channel ervaring in de beveiligingsmarkt mee. Van Kooten heeft jaren ervaring in de
beveiligingsmarkt als onder andere Channel en Business Manager bij RSA security. Hier was hij verantwoordelijk voor het ontwikkelen en beheren van 1-tier en 2-tier channel verkoop. Na RSA heeft Van Kooten ook enige tijd als Managing Director bij Utimaco Software gewerkt.

Arthur van Uden, Country Manager Benelux bij Check Point: 'Ik ben ervan overtuigd dat Van Kooten in samenwerking met de Nederlandse channel partners de internetbeveiligingsmarkt optimaal zal kunnen bedienen. In zijn looptijd bij RSA Security, één van Check Point’s OPSEC partners hebben wij al meerdere malen samen gewerkt als leveranciers. Zijn ervaring bij RSA Security zorgt ervoor dat hij ons partnerkanaal al grotendeels kent en kan helpen uitbreiden.”

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/927851). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.