Managed hosting door True

Watermark versterkt Europees directieteam

 

Watermark, leverancier en implementatiespecialist op het gebied van ERP-, SCM- en CRM-toepassingen, heeft Kees van Musscher aangesteld als vice president sales & marketing.

In zijn nieuwe baan zal Van Musscher zijn ruime ervaring in sales management inzetten om de internationale verkoop- en marketingfuncties binnen Watermark verder vorm te geven, structureren en uit te bouwen. Van Musscher heeft veel ervaring in de ERP-sector. Hij werkte eerder bij SAP, PeopleSoft en D&B Software in diverse sales- en sales management-functies.

Van Musscher: ‘Op het gebied van ERP zijn er weinig organisaties in Nederland met een zelfde implementatie-kennis en track record als Watermark. Het bedrijf is een echte Europese speler en wereldwijd één van de drie grootste Microsoft Business Solutions partners. Daarnaast staat het bedrijf aan de vooravond van een substantiële internationale groei.’

Tom Stolk, CEO van Watermark: ‘Met de aanstelling van Kees van Musscher halen we een uitstekende professional in huis met veel ervaring op salesgebied. Dat zal ons met name helpen bij het internationaal uitbouwen van onze activiteiten.’

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/836546). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.