Managed hosting door True

Perry van der Weijden nieuw directielid Pink Elephant

 

Perry van der Weijden.

Perry van der Weijden is begonnen als directielid bij Pink Elephant Nederland. Hij is daar verantwoordelijk voor de interne organisatie en de integratie van nieuwe bedrijfsonderdelen. Van der Weijden kondigde recent zijn vertrek aan als landendirecteur bij Netcompany in Nederland.

Van der Weijden vormt bij Pink Elephant met Rob van Rinsum en Mark de Lange de directie. Hij was voor zijn tijd bij Netcompany chief information officer van Rijkswaterstaat en bouwde een carrière op in bestuursfuncties binnen de overheid, waaronder het directeurschap van de Shared Services Organisatie van het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties.

Pink Elephant is onderdeel van The Digital Neighborhood (voorheen Broad Horizon). Het bedrijf richt zich op de inrichting en het onderhoud van werkplekken met een focus op outsourcing, beveiliging, professional services en hardwaredienstverlening.

Van der Weijden ziet de werkplek als een centraal punt in de verdere digitalisering van organisaties. 'Er zal de komende jaren meer innovatie zijn in de werkplek en de ontsluiting van informatie. Ik zie veel mogelijkheden voor Pink Elephant in deze ontwikkeling.' Daarnaast ziet hij samenwerking met andere onderdelen van The Digital Neighborhood als een groot voordeel. Hiermee komt er compleet pakket van diensten beschikbaar voor klanten.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7568684). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.