Managed hosting door True

It-veteraan Hans Lesscher stopt bij Odin

 

Foto-Hans-Lesscher-en-Arno-Witvliet---Odin-Groep

Vertrekkend ceo Hans Lesscher (links) en de nieuwe ceo Arno Witvliet van Odin Groep.

Na ruim dertig jaar stopt oprichter Hans Lesscher in zijn functie als ceo van de it-dienstverlener Odin Groep. Arno Witvliet, tot voor kort chief revenue officer bij Leaseweb en algemeen directeur van Leaseweb Nederland, heeft de dagelijkse leiding overgenomen.

Lesscher vindt dat het na al die jaren tijd is voor nieuw leiderschap. De organisatie gaat een nieuwe fase in, met stevige groei-aspiraties. ‘Aan de zijlijn zal ik betrokken blijven bij Odin Groep. Wanneer nodig en gewenst stel ik graag mijn kennis en ervaring beschikbaar', belooft hij.

Zijn opvolger Arno Witvliet, met ervaring in sales-, commercieel management- en directiefuncties, ziet Odin Groep als een onderneming met potentie: ‘Dit is een van de grootste managed service providers van Nederland.’ Ook internationaal wil hij verder groeien.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7559640). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.