Managed hosting door True

Randstad Digital zendt wereldwijd techwerkers uit

 

Randstad, 's werelds grootste uitzendbureau, lanceert wereldwijd een nieuwe brand: Randstad Digital. De nieuwe organisatie richt zich op multinationale bedrijven die om techpersoneel zitten te springen.

Randstad Digital levert techwerkers, diensten en oplossingen in vier gespecialiseerde domeinen: klantervaring, cloud & infrastructuur, data & analytics en digital & product engineering. De divisie met zijn vernieuwde strategie en wereldwijd geïntegreerde organisatie zal worden geleid door Venu Lambu, die in januari 2023 tot de organisatie toetrad. 

De groep haakt in op drie trends: schaarste aan talent, veranderende behoeften van klanten en snelle digitalisering. Randstad is al langer op dit gebied actief, maar heeft nu gekozen voor één verenigd merk. De dienstverlener streeft naar schaalvergroting van zijn nearshore- en offshore-capaciteiten.
 
Randstad-topman Sander van ‘t Noordende ziet bij zijn klanten een toenemende behoefte aan ondersteuning bij digitale transformatie. Door wereldwijd alle Randstad-activiteiten op digitaal gebied te bundelen, verwacht hij sneller te kunnen groeien.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7550763). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.