Managed hosting door True

Four IT installeert raad van advies

 

V.l.n.r. Jeroen Brink, Marcel Joosten, Maaike Dekkers-Duijts, Ron de Mos en Roelof Douwstra

Ict-dienstverlener Four IT uit Leiderdorp heeft zich versterkt met een raad van advies die de directie ondersteunt bij de uitbreidingsplannen. Deze raad start met twee leden, Roelof Douwstra en Ron de Mos, en zal mogelijk worden uitgebreid met andere ervaren industrie-experts.

De Four IT-groep bestaat uit de onderdelen Scala ICT & Telecom, D-Two, Tech Bakery en Four IT en biedt talloze diensten, zoals de levering of afvoer van hardware, werkplekvoorzieningen, clouddiensten, netwerk- en serverbeheer en telecom. Er werken ruim honderd mensen bij dit ict-huis.

De directie van Four-IT wordt gevormd door Maaike Dekkers-Duijts (algemeen directeur), Jeroen Brink (financieel directeur) en Marcel Joosten (marketingdirecteur). De aangestelde raad van advies, bestaande uit Roelof Douwstra en Ron de Mos, staat het trio bij de realisatie van de ambitieuze groeistrategie bij. 'Zowel de uitbreiding van onze dienstverlening als het in goede banen begeleiden van de organisatorische groei zijn belangrijke agenda-onderwerpen', stelt directeur Dekkers.  

Douwstra werkte bij Pink Elephant en richtte in 1992 samen met 4 partners het it-organisatie-adviesbedrijf Quint Wellington Redwood. Na ruim dertig jaar verkocht hij in 2021 zijn deel aan de Zwitsers AWK Group waarna Quint op ging in Eraneos. Daarna was Douwstra adviseur van verschillende directies binnen en buiten de it-sector.

Ron de Mos, ooit begonnen als programmeur bij IBM, vervulde een kleine veertig jaar allerlei senior management-functies in de ict-wereld, waaronder bij IBM, CTG, Inter Access, KPN, Getronics, weer IBM en CGI. Hij werd als algemeen directeur van CGI Nederland bij de Computable Awards 2016 zelfs uitgeroepen tot CEO van het jaar. De laatste jaren heeft Ron een portfolio van toezichthoudende, advies – en coaching-rollen opgebouwd.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7509534). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.