Managed hosting door True

RightBrains zoekt hét digitale talent van 2023

Digital Talent Award 2023

 

Anastasia Khomenko KPN

Anastasia Khomenko van KPN won vorig jaar de Digital Talent Award.

Net als voorgaande jaren gaat RightBrains ook in 2023 weer op zoek het grootste talent in het digitale werkveld. Het zoekt hierbij young professionals die een voorbeeld zijn voor de nieuwe generatie vrouwen. Zij maken namelijk kans op de Digtal Talent Award 2023. Computable helpt de organisatie bij de zoektocht. Bent u of kent u iemand die deze prijs moet winnen? Doe dan snel uw voordracht!

RightBrains heeft een carrière- en mentoringplatform voor vrouwen die een toekomst zien in de ict-sector. Het bureau strijdt al jaren om de diversiteit in deze sector te vergroten. Daarom heeft het ook deze award in het leven geroepen, om vrouwelijke talenten in het digitale werkveld in het zonnetje te zetten.

RightBrains heeft hiervoor een vakjury geselecteerd die zowel genomineerden selecteert als meebeslist wie er wint. De juryleden zijn prof. dr. Erik Beulen (professor informatiemanagement aan de Tilburg University), Kay Formanek (diversity en performance expert), Raymond Hannes (digital innovator), Sander Hulsman (hoofdredacteur Computable), prof. Hanneke Takkenberg (professor klinische besluitvorming in cardio-thoracale interventies bij Erasmus MC en executive director ECWO) en Jeroen van der Velden (associate professor Strategie en director Center for Strategy, Organisation and Leadership aan Nyenrode). Het publiek stemt later op de uiteindelijk genomineerden, een oordeel dat voor 25 procent zal meewegen in het eindresultaat.

Winnaar 2022

"De winnaar van de Digital Talent Award is een young professional en een voorbeeld voor een nieuwe generatie vrouwen"

De organisatie eert met de Digital Talent Award jonge vrouwen die een voorbeeld vormen voor de nieuwe generatie vrouwen. ‘De snelheid van nieuwe technologieën verandert onze samenleving, organisaties en mensen, maar het tekort aan digitaal talent blijft in gelijke mate groeien’, zegt Geke Rosier van RightBrains. Het is haar ambitie om in het veld van de digitale technologie meer vrouwen als rolmodel aan te trekken, die op hun beurt vrouwelijk talent enthousiasmeren om dezelfde keuze te maken. Dat is ook precies  waarom RightBrains de Digital Talent Award is gestart. Rosier: ‘De winnaar van deze award heeft laten zien hoe creativiteit, intuïtie, aanpassingsvermogen en een open mind kunnen leiden tot carrièrekansen in het digitale werkveld.’

Vorig jaar won Anastasia Khomenko, data-scientist bij KPN, de award. Naast haar werk vervult ze ook rollen als machine learning engineer, product owner van de ai-diensten en it-trainer. Ze is oprichter van het KPN Internationals Network om diversiteit en inclusiviteit in het bedrijf te vergroten, heeft netwerkdiscussies voor het Top Woman Network gefaciliteerd en is actief in het KPN's young professional mirrorboard.

Nomineer uw favoriete digitale talent

RightBrains en Computable nodigen u uit een digitale talent te nomineren in het digitale werkveld. Nominaties zijn tot en met zondag 18 juni aan te dragen. De top vijf genomineerde talenten wordt door een vakjury gekozen. De winnaar wordt eind oktober/begin november bekendgemaakt tijdens het jaarlijkse awards-event van RightBrains.

Nomineer hier uw favoriete digitale talent!

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7487854). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.