Managed hosting door True

Ernstig zieke Saasen treedt terug bij Ctac

 

Pieter-Paul Saasen.

Pieter-Paul Saasen, ceo van Ctac, legt vanwege gezondheidsredenen per direct zijn functie neer. In overleg met de raad van commissarissen treedt hij terug als statutair bestuurder. De beursgenoteerde business & cloud Integrator uit Den Bosch en Wommelgem (België) heeft dat vanmorgen bekend gemaakt.

De raad van commissarissen start met de zoektocht naar een opvolger voor Saasen die ernstig ziek is. Cfo Paul de Koning en interim cfo Wim Geraats nemen zijn taken voorlopig waar. Beiden zijn aangewezen tot tijdelijke bestuurders.

De Koning heeft jarenlange ervaring in de technologiesector en bekleedde diverse senior managementposities bij onder meer NXP en Philips. Van 2015 tot 2022 was hij cfo van Neways Electronics International. Geraats is sinds 2021 actief als interim cfo. Gedurende deze periode heeft hij op brede basis mede leiding gegeven aan het transformatieproces. Voor zijn aanstelling was hij ruim twintig jaar cfo van it-distributeur Copaco.

Saasen werd in 2019 aangesteld als nieuwe cfo en in 2021 benoemd tot ceo van Ctac. Als het bod van de Franse it-dienstverlener Sopra Steria op Ordina doorgang vindt, is het lokaal genoteerde Ctac nog de enige beursgenoteerde it-dienstverlener op het Damrak. Onder Saasens leiding heeft erp-specialist Ctac een transformatie doorgemaakt..

President-commissaris Harry Hendriks: 'We zijn als raad van commissarissen diep geraakt door dit persoonlijke nieuws. Onder Pieter-Pauls leiding heeft Ctac in korte tijd grote stappen gezet. Met tomeloze energie en gedrevenheid heeft hij de afgelopen jaren met succes gewerkt aan de transformatie van Ctac naar een meer klantgerichte organisatie en een bedrijfscultuur waarin medewerkers en hun talentontwikkeling centraal staan. We wensen Pieter-Paul en zijn naasten alle moed en kracht toe in deze voor hen onzekere tijden.'

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7486701). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.