Managed hosting door True

Wilco van Bezooijen vertrekt bij Xerox en Veenman

 

Algemeen directeur Wilco van Bezooijen van Xerox Nederland en dochterbedrijf Veenman stapt per 1 maart aanstaande over naar de Circular IT Group Holding. Daar gaat hij als commercieel directeur aan de slag. Wouter Dijk neemt zijn functie op ad interim-basis over.

Van Bezooijen kwam in 2013 in dienst bij printconcern Xerox om het partnerkanaal in Nederland te leiden, na eerdere soortgelijke functies bij Topclick, Lenovo, Nashuatec, Ricoh en Kyocera Mita Nederland. Hij werd in 2017 aangesteld als directeur bij Xerox-dochter en printingdienstverlener Veenman. Medio 2020 kreeg hij de leiding over beide organisaties, inmiddels beide gevestigd in één kantoor in De Meern.

Na tien jaar vertrekt hij naar de Circular IT Group. Dit bedrijf is in 2022 voortgekomen uit de combinatie van twee Nederlandse organisaties, Maxicom IT Distribution en Aliter Networks, financieel ondersteund door investeerder Waterland. Maxicom IT Distribution is een circulaire it-hardwareleverancier uit Zoetermeer en Aliter Networks uit Almere (met ook een kantoor in Singapore) levert opgeknapte datacenterproducten en -restpartijen van Cisco, Juniper, HP en Dell.

Met Waterland aan boord voert Circular IT Group een actief overnamebeleid. Vorig jaar werden de NEG Group uit Nieuwegein en het Amersfoortse Irent ingelijfd. Beide bedrijven zijn actief op het gebied van het verkopen en verhuren van gebruikte ict-apparatuur.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7474665). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.