Managed hosting door True

Fransman Oortmeyer leidt Motorola Benelux

 

Pierre-Yves Oortmeyer wordt general manager van Motorola Benelux. Hij is al twee jaar verantwoordelijk voor Motorola Mobility in Frankijk.

De 46-jarige Fransman moet de nieuwe 5G-toestellen van Motorola aan de man brengen via operatoren en channel partners. Motorola Mobility werd in 2014 voor 3 miljard dollar overgenomen door het Chinese bedrijf Lenovo dat eerder ook de laptopafdeling van IBM inlijfde.

Pierre-Yves Oortmeyer heeft heel wat telecomervaring. Hij begon zijn loopbaan begin 2000 als verkoper bij Siemens. Tien jaar later stapte hij over naar Nokia als directeur voor de grote klanten. Na de overname van Nokia door Microsoft werd hij er verantwoordelijk voor de verkoop via het retailkanaal. Eind 2020 ging hij als general manager aan de slag bij Motorola in Frankijk. Nu krijgt hij de Benelux erbij.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7468662). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.