Managed hosting door True

Computable zoekt beste ict-werkgevers van 2023

Welke organisaties hebben hart voor hun ict’ers?

 

Onderzoek survey

Jaarlijks onderzoekt Computable hoe werkgevers het doen voor hun ict’ers. Dit onderzoek vindt plaats onder zowel ict- als niet-ict-organisaties. Ict-medewerkers beoordelen hun werkgever op in totaal zestien onderdelen. Uit alle deelresultaten destilleert Computable een gemiddeld eindcijfer per organisatie. De resultaten worden gepubliceerd in de jaargids Computable 100 die vanaf 20 juni 2023 verschijnt. Het Werkgeversonderzoek loopt tot en met 25 januari 2023 en wordt in opdracht van Computable uitgevoerd door Enigma Research.

Beoordeel uw werkgever!

Doe snel mee aan het ict-werkgeversonderzoek.

Iedereen die werkt in een ict-functie kan zijn of haar eigen werkgever beoordelen op verschillende aspecten. Het gaat hier dan om zaken als verantwoordelijkheden, waardering, carrièreperspectief, scholingsmogelijkheden, salaris(groei) en bedrijfscultuur. Daarnaast beoordelen ict’ers hun werkgever op ict-onderwerpen waar zij zich tijdens hun werk mee bezig houden. Denk hierbij aan onderwerpen als artificial intelligence, datamanagement, digitalisering, security en softwaredevelopment.

Spiegel

Hall of Fame

MStack was afgelopen jaar de populairste ict-werkgever van Nederland onder ict-organisaties. Het kreeg een gemiddelde eindoordeel van 9,71. Onder niet-ict-organisaties is VGZ nu nog de nummer één. Het was de hoogste nieuwe binnenkomer op de lijst en kreeg als gemiddeld eindcijfer een 9,38.

Uiteindelijk levert het onderzoek een gemiddeld eindcijfer per werkgever (ict- en niet-ict-organisatie) en per deelgebied. Dit cijfer kan als spiegel dienen voor de deelnemende organisaties, maar ook kunnen via een nulmeting jaarlijks kpi’s worden opgesteld om de organisatie intern te verbeteren. Computable stelt op verzoek alle gegevens per werkgever beschikbaar.

De resultaten van het ict-werkgeversonderzoek verschijnen in de Computable Career Guide van juni 2023. U kunt die gids hier gratis aanvragen, In het magazine verschijnen ook de resultaten van het jaarlijkse ict-opleidersonderzoek.

Bent u de beste werkgever?

Wilt u zich in 2023 beste ict-werkgever noemen? Laat dan uw werknemers deelnemen aan het ict-werkgeversonderzoek! Let op dat voor een goed oordeel en een plekje op de ranglijst er voldoende respondenten per organisatie vereist zijn. Computable adviseert daarom om het onderzoek onder uw werknemers te promoten.

Doe nu mee!

Het werkgeversonderzoek loopt tot en met 25 januari. De komende weken is het voor ict-medewerkers mogelijk om hun werkgever te beoordelen in het ict-werkgeversonderzoek.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7445291). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.