Managed hosting door True

Cegeka benoemt Annelore Buijs tot directeur Nederland

 

Ict-dienstverlener Cegeka heeft Annelore Buijs benoemd tot nieuwe managing director van Cegeka Nederland. Ze neemt per 1 januari het stokje over van Karim Henkes die in juli het bedrijf verruilde voor ICT Group. Buijs heeft ruim twintig jaar ervaring in leidinggevende functies binnen de telecom en ict-sector.

Ze stapt over van zorgmiddelenverstrekker Medipoint, waar ze bijna drie jaar directeur was. Daarvoor was ze bij betaalplatform Ingenico Group verantwoordelijk voor klanten in de retail en actief voor Dixons Carphone. Tussen 1994 en 2015 klom ze binnen KPN op van accountmanager en manager sales support naar de functie van svp customer services integration & operations. 

In haar functie bij Cegeka richt Buijs zich op ‘het verstevigen en verder uitbouwen’ van de marktpositie van Cegeka in Nederland, staat in een persbericht over haar benoeming.

Volgens de ict-dienstverlener heeft Buijs de nodige expertise opgebouwd in het aansturen en ontwikkelen van organisaties. Ook verwacht Cegeka dat haar commerciële kennis van zakelijke dienstverlening en ervaring met dienstverlening aan klanten bijdraagt aan de groei van de van oorsprong Belgische ict-dienstverlener in Nederland.

'Tweede thuismarkt'

Volgens Stijn Bijnens, ceo van Cegeka, liggen er voor Buijs allerlei kansen in de verdere digitalisering van klanten in Nederland, het land dat hij aanduidt als ‘de tweede thuismarkt’ van het ict-bedrijf. Buijs: ‘De groei die Cegeka internationaal – en in Nederland in het bijzonder – het afgelopen jaar realiseerde, is knap.’ Ze kijkt er naar uit om die lijn door te zetten en de medewerkers en klanten van cegeka ‘snel te ontmoeten.

Cegeka is in Nederland bezig aan een flinke opmars. Het doel is om tegen 2025 een omzetstijging van vijftig procent te bereiken.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7441410). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.