Managed hosting door True

Computable Journaal: Door technologie een beter mens

Event | TBX 2022

 

Er zijn nieuwe technologieën die ons helpen om mensen beter te leren begrijpen. Volgens Bas van de Haterd van Van de Haterd Consultancy kun je beter functioneren als in kaart is gebracht waar je goed en slecht in bent. In dit Computable Journaal vertelt hij over software waarmee je een sterkte- en zwakteprofiel van iemand kunt maken.

Met die software kun je bijvoorbeeld zien welke kwaliteiten je moeten hebben om te plannen en te organiseren. ‘Dan kun je tegen je personeel zeggen: bij dit onderdeel kun jij misschien wat hulp gebruiken, of dat deel van je werk ga jij vervelend vinden. Dat kan helpen om je gelukkiger te maken in je werk.

‘Wij zijn als mensen slecht in het begrijpen van een ander’, zegt Van de Haterd. ‘Wij begrijpen alleen mensen die op ons lijken. Iemand die afwijkt, dat vinden we al ingewikkeld. Iemand die heel erg afwijkt, dat vinden we echt lastig. Als we weten hoe iemand gecoacht wil worden, als we snappen hoe iemand communiceert, dan lukt het ons beter om bij iemand het plezier in zijn werk naar boven te halen. Waardoor hij dus ook beter functioneert.’

Van de Haterd gaf op de afgelopen ict-vakbeurs TBX 2022 in de Jaarbeurs in Utrecht hierover een presentatie.

Computable Journaal: Door technologie een beter mens

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7434217). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.