Managed hosting door True

Maarten Spijkers nieuwe baas van HPE Nederland

 

Maarten Spijkers is sinds kort de nieuwe managing director van Hewlett Packard Enterprise (HPE) Nederland. Spijkers is geen nieuw gezicht binnen HPE, waar hij sinds ongeveer zeventien jaar werkte als ‘top account executive’, Pointnext Leader Nederland en verkoopdirecteur Enterprise & SMB.

De uit de sales afkomstige Spijkers wordt verantwoordelijk voor het end-to-end-management van HPE’s activiteiten in Nederland. Spijkers: ‘Ik heb met veel plezier leiding genomen over het bedrijf dat ik eigenlijk al zeventien jaar mijn thuis noem.’ Hij noemt HPE een onzichtbare kracht achter veel bedrijven. ‘Het edge-to-cloud-portfolio van HPE is beter gepositioneerd dan ooit en dat resoneert in de markt.’

Hij heeft de rol overgenomen van Jan Willem Dees die een sabbatical neemt. Dees trad in 2020 bij HPE Nederland in dienst als algemeen directeur. Hij leidde de Nederlandse organisatie door de uitdagende periode van de Covid-19-uitbraak.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7417996). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.