Managed hosting door True

Zander Colaers verkast van Cegeka naar Ordina

 

Zander Colaers gaat aan de slag bij Ordina als operationeel directeur. Hij verlaat Cegeka waar hij ruim veertien jaar aan de slag was.

De zestigjarige Zander Colaers uit Tessenderlo vervangt bij Ordina Eli Destoop die een nieuwe job krijgt op internationaal niveau. Colaers studeerde computerwetenschappen aan de universiteit van Hasselt en ging vervolgens aan de slag bij PinkRoccade waar hij gedurende 11 jaar doorgroeit tot directeur van de industriesector.

In 2005 wordt hij aangetrokken door RealSoftware als vice president client delivery en operations. Drie jaar later, in de lente van 2008, kiest hij voor de Hasseltse integrator Cegeka, eerst als directeur outsourcing voor Nederland en België, vervolgens als director cluster infrastructure. In februari 2015 wordt hij coo van de Cegeka groep. Dat blijft hij ook tot mei 2020. Zander Colaers wordt dan verantwoordelijk voor de digitale transformatie. Sinds begin dit jaar was hij directeur consulting services en directeur operations van de Nederlandse activiteiten. 

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7397131). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.