Managed hosting door True

Emily Glastra volgt Sake Algra op bij T-Systems NL

 

Emily Glastra

Emily Glastra (1976) wordt per 1 mei 2022 benoemd als algemeen directeur van T-Systems in Nederland. Glastra werkte hiervoor bij Microsoft waar ze de afgelopen vijf jaar deel uitmaakte van het Nederlandse leiderschapsteam. Zij volgt Sake Algra op die eind vorig jaar vertrok. Op dit moment is Arrie Redelinghuys de ad interim directeur.

Emily Glastra begon haar loopbaan bij IBM en heeft inmiddels ruim twintig jaar werkervaring in de technologiesector. Als ondernemer zette Glastra haar eigen bedrijf op (@Valley) om daarna zo'n acht jaar bij Microsoft te werken. De laatste jaren gaf zij leiding aan de publieke sector-tak van Microsoft.

Nederland is een belangrijke markt voor T-Systems. Het bedrijf heeft een focus op groei bij bestaande klanten evenals op het ontwikkelen van nieuw marktpotentieel. T-Systems investeert in groeimarkten als digitalisering, clouddiensten, datasoevereiniteit en beveiliging. Glastra zegt 'te willen bijdragen aan deze en groei stimuleren in een Europese en bredere context.'

Volgens de woordvoerder van T-Systems betekent de komst van Glastra de derde vrouwelijke bestuurder in de directie, naast de financieel directeur en de directeur personeelszaken.

Bij T-Systems in Nederland volgt zij als algemeen directeur Sake Algra. Hij trad op 1 januari 2017 aan maar vertrok eind vorig jaar. Algra, die eerder leiding gaf aan CGI in Nederland, duikt vast weer ergens op als ceo. In de tussentijd is hij actief met zijn adviesbedrijf A-Consultancy.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7334833). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.