Managed hosting door True

Marion van Happen nieuwe directeur Headfirst Group

 

Marion van Happen

It-personeelsmakelaar Headfirst Group heeft Marion van Happen per 1 februari 2022 benoemd tot nieuwe algemeen directeur. Van Happen neemt het stokje over van Han Kolff, die zich vanuit zijn rol van voorzitter van het bestuur gaat toeleggen op de internationale groeiambities van het bedrijf uit Hoofddorp. Van Happen leidt de activiteiten van de groep in de Benelux.

Headfirst Group is de afgelopen jaren flink gegroeid, onder meer door overnames van intermediair Between Staffing en wervingsspecialist Sterksen in respectievelijk 2020 en 2021. De it-inhuurspecialist wordt voor de verdere Europese groei financieel ondersteund door investeerder Kartesia die in 2020 een minderheidsbelang in de arbeidsbemiddelaar nam.   

Van Happen heeft ruim twintig jaar ervaring in personeelsbranche, in diverse commerciële- en managementfuncties in binnen- en buitenland. Haar laatste functie was die van operationeel directeur bij RGF Staffing the Netherlands, dat voorheen USG People heette. Daarvoor was zij algemeen directeur van Unique.  

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7312428). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.