Managed hosting door True

Davy van Iersel leidt Fujitsu Nederland

 

Davy van Iersel

Davy van Iersel.

Fujitsu Nederland heeft per 1 januari Davy van Iersel benoemd tot de nieuwe managing director. Hij neemt het stokje over van Bas de Reus die een halfjaar geleden vertrok naar cloudprovider Tilaa. Van Iersel gaat zich bezighouden met de dagelijkse bedrijfsvoering van de Nederlandse tak van het ict-bedrijf.

Van Iersel heeft Business Economics op de Fontys Hogeschool afgerond en vervulde in de daaropvolgende twintig jaar tal van managementposities binnen (inter)nationale it-bedrijven. Zo was hij general manager bij Unisys Nederland, net zoals dat hij daar een director-rol vervulde op EMEA-niveau in het aanbieden van services aan de publieke sector. In zijn vorige rol was hij ruim een jaar vicepresident sales bij Capgemini.

‘Mijn focus ligt op het helpen van klanten om hun doelstellingen te behalen door middel van het inzetten van technologie’, zegt Van Iersel over zijn nieuwe rol bij Fujitsu Nederland. ‘De kracht van digitale transformatie ligt bij de mensen, die met hun kennis en creativiteit in staat zijn te innoveren. Ik wil zowel collega’s als klanten vanuit deze visie verder helpen.’

Bas de Reus naar Tilaa

Van Iersel volgt Bas de Reus op die halverwege 2021 vertrok bij Fujitsu Nederland. Sinds augustus is hij ceo bij de Nederlandse cloudprovider Tilaa. Dit bedrijf is opgericht in 2008 en actief in Europa. Het richt zich met infrastructuuroplossingen puur op de zakelijke markt.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7300533). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.