Managed hosting door True

Gezocht: de beste ict-werkgever van Nederland

Computable onderzoekt welke organisatie het beste voorheeft met haar ict’ers

 

Marktonderzoek

Ict-vaktitel Computable onderzoekt jaarlijks wie de beste werkgever voor ict’ers is. Het gaat zowel om ict-bedrijven als niet-ict-organisaties. De medewerkers beoordelen hun werkgever op verschillende onderdelen. Dit leidt tot een gemiddeld eindcijfer per organisatie. Het onderzoek loopt tot en met 20 januari en is in samenwerking met Enigma Research. De uitslag maken we bekend in de Computable Career Guide die juni volgend jaar verschijnt.

Beoordeel uw werkgever!

Doe snel mee aan het ict-werkgeversonderzoek.

Iedereen die werkt in een ict-functie kan zijn of haar eigen werkgever beoordelen op verschillende aspecten. Denk aan werkzaamheden en verantwoordelijkheden, waardering, de ruimte en kansen om optimaal te presteren, geboden uitdagingen, scholingsmogelijkheden, doorgroei- en carrièremogelijkheden, salaris, reisafstand en secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarnaast beoordelen ict’ers hun werkgever op ict-onderwerpen waar zij zich tijdens hun werk mee bezig houden. Denk aan agile/scrum, cybersecurity of it-servicemanagement.

Spiegel

Hall of Fame

Group9 was afgelopen jaar de populairste ict-werkgever van Nederland. Het kreeg een gemiddelde eindoordeel van 9,82. Onder niet-ict-organisaties is Rijkswaterstaat de nummer één. Het maakte een sprong op de lijst en kreeg als gemiddeld eindcijfer een 9,25.

Uiteindelijk levert het onderzoek een gemiddeld eindcijfer per werkgever (ict-bedrijf en niet-ict-organisatie) en per deelgebied. Dit cijfer kan als spiegel dienen voor de deelnemende organisaties, maar ook kunnen via een nulmeting jaarlijks kpi’s worden opgesteld om de organisatie intern te verbeteren. Computable stelt op verzoek alle gegevens per werkgever beschikbaar.

De resultaten van het ict-werkgeversonderzoek verschijnen in de Computable Career Guide van juni 2022. Respondenten kunnen deze jaargids gratis aanvragen. In het magazine verschijnt ook de resultaten van het jaarlijkse ict-opleidersonderzoek.

Bent u de beste werkgever?

Wilt u zich in 2022 beste ict-werkgever noemen? Laat dan uw werknemers deelnemen aan het ict-werkgeversonderzoek! Let op dat voor een goed oordeel en een plekje op de ranglijst er voldoende respondenten per organisatie vereist zijn. Computable adviseert daarom om het onderzoek onder uw werknemers te promoten.

Doe nu mee!

Het werkgeversonderzoek loopt tot en met 20 januari. De komende weken is het voor ict-medewerkers mogelijk hun werkgever te beoordelen in het ict-werkgeversonderzoek.

U kunt de Computable Career Guide hier gratis aanvragen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7285953). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.