Managed hosting door True

Quinyx gespekt met 50 miljoen dollar

 

Investering dollar groei

Quinyx, leverancier van software voor het maken van roosters, krijgt een financiële injectie van vijftig miljoen dollar. Het Amerikaanse Battery Ventures (durfkapitaal en privévermogen) is verantwoordelijk voor het nieuw kapitaal.

Het afgelopen jaar maakte het Zweedse bedrijf een sterke groei door. Zo nam Quinyx ruim een jaar geleden Widget Brain over, een Rotterdamse startup die de personeelsplanning met behulp van kunstmatige intelligentie (ai) optimaliseert.

Quinyx signaleert een sterke vraag van organisaties die werken met flexibele arbeidskrachten. Toenemende personeelstekorten zetten de bedrijfsvoering onder druk. Daardoor komt de focus meer te liggen op efficiëntere manieren van werken en behoud van werknemers.  

Quinyx legt zich toe op  ai-gebaseerde workforce-managementsoftware. Deze oplossingen vinden met name hun weg naar bedrijven waar veel personeel onregelmatige werktijden kent.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7281836). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.