Managed hosting door True

Raymond Steenstra leidt Macaw Nederland

 

Raymond Steenstra

De Hoofddorpse ict-dienstverlener Macaw krijgt per oktober een nieuwe managing director. Raymond Steenstra volgt dan William van der Pijl op, die zich toelegt op Macaw International.

Steenstra werkt al vijfentwintig jaar bij Macaw, waar hij diverse rollen vervulde, zoals projectmanager en salesmanager. De laatste tijd was hij manager delivery management. Hij heeft ook gewerkt bij Sara Lee. Daar werkte hij nauw samen met William van der Pijl.

'Naast zijn uitgebreide ervaring en diepgaande kennis, beschikt Raymond over de passie, samenwerkingsmentaliteit, focus en gedrevenheid om de Nederlandse organisatie en de business verder te laten groeien en onze mensgerichte cultuur verder uit te bouwen', schetst Van der Pijl.

Steenstra krijgt als taak om de ict-dienstverlener te laten groeien in Nederland en in de Europese markt. Het bedrijf is gespecialiseerd in technologie van Microsoft en Sitecore. Veel van de aangeboden diensten hebben betrekking op digitale marketing, e-commerce en het gebruik van data en kunstmatige intelligentie.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7241794). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.