Managed hosting door True

Erwin Berkhuysen verkoopdirecteur bij Tech Data

 

Zojuist is bekend geworden dat Erwin Berkhuysen de functie van sales director bij distributeur Tech Data zal gaan bekleden. Martijn Brand en Bas van Bergen hebben, onafhankelijk van elkaar, besloten de in Maarssen gevestigde distributeur te verlaten.

Erwin Berkhuysen, vier maanden geleden aan boord gekomen bij distributeur Tech Data, is per 1 augustus benoemd tot verkoopdirecteur. Hij neemt deze functie over van Martijn Brand (country manager en acting sales director) die naar Xerox Nederland vertrekt om leiding te gaan geven aan de business unit die zich bezighoudt met de concessionairs, de Xerox Document Houses.
Ook marketing directeur Bas van Bergen gaat weg bij Tech Data. Van Bergen werkt bijna negen jaar bij Tech Data, maar had zich eind vorig jaar al voorgenomen om die tien jaar niet vol te maken: ’Ik wilde de wereld wel eens van een andere kant bekijken. Vanaf 1 september ben ik bij Philips Consumer Electronics Europe in Amsterdam verantwoordelijk voor de distributie in Europa. Een business management functie dus.’

Brand en Van Bergen gaan beiden op eigen initiatief weg. Van Bergen benadrukt dat hun vertrek niets met de reorganisatie bij Tech Data te maken heeft: ‘Martijn wilde iets anders, ik ook. Ook zonder de reorganisatie waren we weggegaan. Voor resellers heeft het geen consequenties, want de functie van verkoopdirecteur is met de aanstelling van Erwin meteen geregeld. De business unit managers gaan, tot we een geschikte country manager hebben gevonden, voor de marketing zorgen.’

De functie country manager zal in de toekomst gecombineerd worden met die van marketing manager. Deze functie is nog vacant.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/723894). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.