Managed hosting door True

Erik Farine maakt gang van Sophos naar Nuvias

 

Sophos strategic business development director EMEA

Erik Farine trekt de deur dicht bij Sophos, waar hij regional director Benelux & Frankrijk was. Hij vertrekt naar Nuvias Group.

Ruim drie jaar was Farine aan de slag bij Sophos. Een periode van groei, maar ook met de nodige uitdagingen. ‘Ik was er verantwoordelijk voor de herstructurering en de leiding van de regio’, zegt hij daarover op zijn Linkedin-profiel.

Bij Nuvias Group gaat hij aan de slag als strategic business development director. Nuvias is een distributeur in domeinen als cybersecurity (het voormalige DCB en Wick Hill), netwerken (voordien bekend als Zycko), infrastructuur, applicatie optimalisatie en unified communications (het voormalige Siphon).

Lenovo

Erik Farine bekleedde laatste jaren enkele managementfuncties bij it-bedrijven. Vooraleer hij bij Sophos aan de slag ging, was hij ruim twee jaar countrymanager van Lenovo in België. 

Daarvoor werkte hij zeven jaar bij Techdata/Azlan waar hij strategic business development director EMEA werd, een functie die hij dus nu bij Nuvias Group gaat invullen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7209578). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.