Managed hosting door True

Dimitri van Zantvliet Rozemeijer wordt ciso bij NS

 

De Nederlandse Spoorwegen krijgt met Dimitri van Zantvliet Rozemeijer een nieuwe chief information security officer (ciso). Hij komt over van ict-dienstverlner Ordina. Daar was Zantvliet Rozemeijer de afgelopen jaren actief als hoofd cybersecurity & compliance.

Van Zantvliet Rozemeijer heeft ruime ervaring in cybersecurity. Zo was hij (ad interim) ciso bij NOC*NSF, gemeente Haarlemmermeer en de Amsterdamse it-beveiliger EU Privacy Protectors. Hij stond de afgelopen twee jaar aan het hoofd van Ordina’s cybersecurity & compliance-tak en maakt nu de overstap naar de NS.

‘Binnenkort heb ik het voorrecht om de ciso van ruim veertigduizend NS-collega's te worden’, schrijft hij op LinkedIn. ‘Ik kijk er naar uit om mij bij de cyber&risk-teams te vervoegen en te werken aan enerzijds it-, ot-, iot- en ai-uitdagingen en anderzijds Europese (vitale) infra-projecten.’

Van Zantvliet Rozemeijer volgt Lies Alderlieste-de Wit op. Zij bekleedde ruim vijf jaar de ciso-rol bij NS en maakte in april dit jaar de overstap naar Danone. Hier is zij actief als directeur cybersecurity governance.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7203894). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Reacties

Artikel klopt niet helemaal.

Hij was een management consultant bij Ordina en niet de hoofd, of ooit geweest. De hoofd van cybersecurity & compliance bij Ordina is Joop van Oostveen.

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in
Vacatures bij NS

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.