Managed hosting door True

Staffing Groep in handen van Zwitserse Axiom

 

De Zwitserse investeerder Axiom Partners neemt Staffing Enterprises over. De detacheerder uit Nieuwegein wil via deze overname zijn internationale buy and build-strategie financieren. Het personeelsbestand en management blijven ongewijzigd.

Staffing Enterprises bestaat enerzijds uit de (it-)detacheerder Staffing Groep, die actief is onder de labels IT-Staffing, KwiiK en People for Office en anderzijds Dynahouse, een aanbieder van (flex)kantoren, vergaderzalen en lunchrooms. Het levert professionals aan onder meer de (rijks)overheid en partijen in de energiesector, financiële dienstverlening, hightech en it. De totale onderneming heeft een jaaromzet van ruim vierhonderd miljoen euro. 

De verkoop aan Axiom is de volgende stap voor De Staffing groep. De partijen willen zich de komende jaren gezamenlijk richten op de internationale personeelsmarkt, waarin ze aan de hand van overnames en organische groei het marktaandeel willen vergroten. ‘Wie zien dat schaalvergroting in de personeelsmarkt een belangrijke stap is om continuïteit te waarborgen. Daarnaast wordt deze steeds meer landsgrenzen overschrijdend’, aldus directeur Wessel van Alphen jr.

Momenteel zijn er nog geen concrete groeiplannen. Het is de taak aan algemeen directeur Van Alphen jr. om deze internationale buy and build-strategie samen met Axiom vorm te geven. Welke landen er nu op het vizier staan, zijn volgens hem moeilijk te zeggen. 'Het is verleidelijk om eerst in de directe omgeving van Nederland te kijken, zoals België, Duitsland en Groot-Brittannië, maar we sluiten zeker niet onze ogen voor interessante mogelijkheden die verder weg zijn.'

De Staffing groep is opgericht en in de afgelopen 35 jaar opgebouwd door Wessel van Alphen sr. Hij verkoopt het bedrijf om van zijn pensioen te genieten. 

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7167054). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×

Ontvang gratis de nieuwste Computable 100

Doe mee aan het Computable 100 onderzoek!