Managed hosting door True

Gezocht: de beste ict-werkgever van Nederland

Computable onderzoekt welke organisatie het beste voorheeft met haar ict’ers

 

search

Ict-vaktitel Computable onderzoekt jaarlijks wie de beste werkgever voor ict’ers is. Het gaat zowel om ict-bedrijven als niet-ict-organisaties. De medewerkers beoordelen hun werkgever op verschillende onderdelen. Dit leidt tot een gemiddeld eindcijfer per organisatie. Het onderzoek loopt tot en met 22 januari en gebeurt in samenwerking met Enigma Research. De uitslag maken we bekend in de Computable Career Guide die in juni volgend jaar verschijnt.

Beoordeel uw werkgever!

Doe snel mee aan het ict-werkgeversonderzoek.

Iedereen die werkt in een ict-functie kan zijn of haar eigen werkgever beoordelen op verschillende aspecten. Denk aan werkzaamheden en verantwoordelijkheden, waardering, de ruimte en kansen om optimaal te presteren, geboden uitdagingen, scholingsmogelijkheden, doorgroei- en carrièremogelijkheden, salaris, reisafstand en secundaire arbeidsvoorwaarden. Ook komen zaken aan bod als de betrokkenheid en overall-tevredenheid.

Daarnaast beoordelen ict’ers hun werkgever op ict-onderwerpen waar zij zich tijdens hun werk mee bezig houden. Denk aan agile/scrum, cybersecurity of it-servicemanagement.

Hall of Fame

RedLogic is al twee jaar op rij de populairste ict-werkgever van Nederland. Het krijgt een gemiddelde eindoordeel van 9,53. Onder niet-ict-organisaties is en blijft het Groene Hart Ziekenhuis de nummer één. Het ziekenhuis wordt gemiddeld met een 9,34.

Dit jaar speelt het werkgeversonderzoek ook in op de prestaties die werkgevers hebben geleverd tijdens de coronacrisis. Heeft de werkgever thuiswerken gefaciliteerd en is dit op een veilige manier gedaan? Is de werkgever innovatiever geworden en heeft het productieaanpassingen doorgevoerd? En biedt de werkgever mentale hulp in deze lastige tijd?

Uiteindelijk levert het onderzoek een gemiddeld eindcijfer per werkgever (ict-bedrijf en niet-ict-bedrijf) en per deelgebied. Dit cijfer kan als spiegel dienen voor de deelnemende organisaties, maar ook kunnen via een nulmeting jaarlijks kpi’s worden opgesteld om de organisatie intern te verbeteren. Computable stelt op verzoek alle gegevens per werkgever beschikbaar.

De resultaten van het ict-werkgeversonderzoek verschijnen in de Computable Career Guide van juni 2021. Respondenten kunnen deze jaargids gratis aanvragen. In het magazine verschijnt ook de resultaten van het jaarlijkse ict-opleidersonderzoek

Bent u de beste werkgever?

Wilt u zich in 2021 beste ict-werkgever noemen? Laat dan uw werknemers deelnemen aan het ict-werkgeversonderzoek! Let op dat voor een goed oordeel en een plekje op de ranglijst er voldoende respondenten per organisatie vereist zijn. Computable adviseert daarom om het onderzoek onder uw werknemers te promoten.

Doe nu mee!

Het werkgeversonderzoek loopt tot en met 22 januari. De komende weken is het voor ict-medewerkers mogelijk om hun werkgever te beoordelen in het ict-werkgeversonderzoek. 

U kunt de Computable Career Guide gratis aanvragen via https://account.computable.nl/acties/specials.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7101297). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.