Managed hosting door True

Enquête: wat verdient expert in informatiemanagement?

Doe mee!

 

Computable onderzoekt het salaris van professionals werkzaam in informatiemanagement. Dat doet de ict-vaktitel in samenwerking met adviesbureau Supply Value. De enquête is tot en met 18 december in te vullen. De resultaten maken we in het Computable-magazine van februari 2021 bekend.

Functie- en salarisonderzoek 2018

Het functie- en salarisonderzoek is in 2018 geïntroduceerd onder informatiemanagement professionals. De resultaten zijn gepubliceerd in de Computable Career Guide en er is een rapportage in pfd-formaat beschikbaar.

Het functie- en salarisonderzoek geeft inzicht in de functieprofielen, arbeidsvoorwaarden en werkervaring binnen informatiemanagement. Het maakt inzichtelijk welke verschillende titels er zijn voor een functie, toont aan of de arbeidsvoorwaarden matchen met andere professionals binnen dezelfde functie en laat zien wat de invloed van werkervaring en het opleidingsniveau op het salaris is. Daarnaast worden demografische kenmerken gevraagd, zoals leeftijd, geslacht en woonplaats (provincie).

'Als gevolg van Covid-19 hebben informatiemanagement-professionals veel vragen en twijfels over hun positie in de arbeidsmarkt. Daarnaast zijn werkgevers in deze onzekere tijd zich extra aan het richten op het werven en vooral behouden van nieuwe professionals. Het functie- en salarisonderzoek biedt beide groepen inzicht in de huidige status van de arbeidsmarkt', vertelt Geerten Peek, managing consultant bij Supply Value.

Meedoen?

Professionals in informatiemanagement kunnen de enquête invullen. Deze duurt maximaal tien minuten en is geheel anoniem. Respondenten krijgen kosteloos het gehele onderzoeksrapport opgestuurd.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7098897). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.