Managed hosting door True

USoft benoemt Roland Gerritsen tot partnermanager

 

Roland Gerritsen start als partner development manager bij USoft, dat een low-code-platform voor bedrijfskritische applicaties biedt. In deze functie is hij verantwoordelijk voor het uitbreiden van het partnernetwerk en het professionaliseren van de partnerstrategie.

Het opbouwen van structurele partnersamenwerkingen is voor USoft een belangrijke strategische pijler. Hans Canisius, ceo van USoft, legt uit dat partners belangrijk zijn voor het verkoop- en servicekanaal. ‘Het is een effectieve manier om vanuit intensieve samenwerkingen met systemintegrators en independent software vendors (isv's) de vertegenwoordiging van USoft in de markt te vergroten, zowel nationaal als internationaal.’

Gerritsen zelf geeft aan in zijn nieuwe rol het partner-ecosysteem verder te willen uitbreiden en kijkt uit naar de samenwerking met partners en klanten op het gebied van applicatieontwikkeling met het USoft low-code-platform. Eerder werkte hij bij Capgemini als hoofd wereldwijde allianties en bouwde hij bij fintech-platform Five Degrees als partnerdirecteur een Europees partnernetwerk op.

USoft

USoft biedt organisaties een low-code-platform voor de ontwikkeling of herbouw van bedrijfskritische systemen. Klanten van USoft kunnen het platform zelf gebruiken om kernsystemen aan te passen of te ontwikkelen, maar zij kunnen USoft ook inzetten als implementatiepartner. USoft richt zich met het huidige ontwikkelplatform op complexe backend-automatisering. Klanten zijn bijvoorbeeld Schiphol, die het USoft-platform gebruikt voor de ondersteuning van 'real time decision making' en gepersonaliseerde informatie-uitwisseling met passagiers, en softwareleverancier ResortSuite, die met de ontwikkelsoftware zijn platform voor hotelautomatisering heeft gebouwd. Bij de onderneming, die gevestigd is in Naarden, werken zo’n vijftig mensen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7090700). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.