Managed hosting door True

RightBrains eert digitaal talent en leider

Martine van Iperen (Exact) en Lisanne Brons (Microsoft Nederland) op het podium

 

Winnen winst winnaar vrouw

RightBrains heeft tijdens een digitaal evenement Martine van Iperen, senior manager software development bij Exact, de award overhandigd in de categorie Digital Leadership & Diversity. Lisanne Brons, technical lead bij Microsoft Nederland, nam op haar beurt de prijs voor Digital Talent in ontvangst. Computable verzorgt als partner de technische infrastructuur van de verkiezingen.

Lisanne Brons en Martine van Iperen

Winnaars Lisanne Brons (boven) en Martine van Iperen.

Tijdens het online-event maakte Computable-hoofdredacteur Sander Hulsman beide winnaars bekend. De uitreiking werd aangevuld met een keynote van Marguerite Soeteman-Reijenen, voorzitter van de executive board van Aon Holdings, wereldwijde cmo bij Aon Inpoint en voorzitter van Topvrouwen.nl, over hoe digitale transformatie gaat over talent en niet over technologie. Zij ging voorafgaand aan de bekendmaking ook het gesprek aan met de drie overgebleven kandidaten per categorie.

In de categorie Digital Leadership & Diversity waren naast Martine van Iperen ook Marianne Faro, managing director bij Itility, en Elvire Jaspers, ceo bij WeAreBrain, genomineerd. Naast Lisanne Brons maakten in de categorie Digital Talent, Iris Clerx, data engineer bij Itility, en Silvana Lefel, sustainable infrastructure lead bij KPN, kans op de onderscheiding.

De genomineerden en winnaars zijn bepaald door een vakjury, met daarin Kay Formanek (diversity en performance expert), prof. dr. Erik Beulen (professor information management aan de Tilburg University), Raymond Hannes (digital innovator), Cokky Hilhorst (professor business en it aan de Nyenrode Business Universiteit) en Sander Hulsman (Computable).

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7085606). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.