Managed hosting door True

Gerard Schiebroek nieuwe baas bij Visma Raet

 

Gerard Schiebroek

Gerard Schiebroek (59) staat aan het roer bij Visma Raet, leverancier van software voor personeelszaken en salarisadministratie. Hij is de opvolger van Debby de Gelder, die het bedrijf uit Amersfoort aanstuurde sinds de overname door het Noorse softwarebedrijf Visma. Schiebroek verdiende zijn sporen in eerdere directiefuncties binnen grote it-bedrijven als KPN, Koning & Hartman en Getronics.

Twee jaar geleden kocht de Visma Group Raet, een van de oudste it-bedrijven van Nederland (de wortels gaan terug tot 1965). Sinds 2003 is het bedrijf in handen van investeringsmaatschappijen. Met de Visma Group zit er in elk geval een kapitaalverschaffer achter die zich richt op het uitbouwen van een Europese groep van bedrijfssoftwareleveranciers.

Visma Raet claimt dat zo'n 1,7 miljoen werknemers gebruikmaken van de software om personeelszaken te regelen. Het bedrijf heeft een sterke positie in met name de publieke sector. Recent gewonnen aanbestedingen zijn bij HTM Personenvervoer, de gemeente Edam-Volendam, Gemeentelijk Belastingkantoor Twente, de Alberdingk Thijm Scholengemeenschap en de gemeente Amersfoort.

Er werken circa duizend man waaronder driehonderd it'ers. Een paar jaar geleden introduceerde het bedrijf zijn cloudplatform Youforce. Schiebroeks taak bij het softwarebedrijf is het vergroten van de klanttevredenheid en het versnellen van de innovatie en de groei, onder andere door klanten over te zetten op Youforce.

Debby de Gelder heeft de afgelopen vijf jaar bij Visma en Visma Raet gezeten. Zij is toe aan een nieuwe uitdaging en hoopt die in 2021 te vinden, laat ze op LinkedIn weten.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7070356). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.