Managed hosting door True

Dave Shull is nieuwe ceo van Plantronics

 

Plantronics Poly ceo

Plantronics, fabrikant van headsets en voip-apparatuur, heeft Dave Shull benoemt tot zijn nieuwe topman. Shull is de opvolger van Robert Hagerty, die sinds februari 2020 de functie van ceo ad-interim bekleedde.

Dave Shull was tot voor kort voorzitter en ceo bij TiVo Corporation, waar hij ervaring opdeed op het gebied van consumentenhardware. Daarvoor was hij ceo van The Weather Channel. Voor hij daar aan de slag ging, was hij tien jaar in dienst bij Dish Network, een operator van satelliettelevisie. Shull heeft een bachelorgraad van Harvard University en een Master of Business van Oxford University.

Zijn voorganger Dave Hagerty blijft voorzitter van de raad van bestuur en zal zijn rol binnen de benoemings-, bestuurs- en strategiecommissies weer oppakken. Hij blijft ook voorzitter van de commissie voor fusies en overnames.

‘De Covid-19-pandemie heeft de wereld veranderd – vooral de manier waarop we contact hebben en verbinding maken met elkaar, zowel zakelijk als privé. We verwachten dat de verschuiving naar werk op afstand en de cloud een blijvertje is. De marktkansen als gevolg van de overal-kunnen-werken-revolutie zijn enorm. Dit is een cruciale tijd in de geschiedenis van Poly en ik ben blij dat ik tijdens deze transformatie leiding mag geven aan dit getalenteerde team.’

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7063081). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.